Ten zaś rodzaj złych duchów, można wyrzucać tylko modlitwą i postem…

- Mt 17,21

Duchowa Adopcja Dziecka Poczętego to niezwykłe modlitewne dzieło, które Fundacja Małych Stópek promuje od początków swego istnienia. Jest to 9-miesięczne zobowiązanie modlitewne, w trakcie którego otaczasz modlitwą jedno, nieznane Ci dzieciątko, którego życie z różnych powodów, w tym aborcji, jest zagrożone.

Link do materiałów DADP (?)

W wytrwaniu w 9-miesięcznym postanowieniu może Ci pomóc również stworzona przez nas specjalna aplikacja Adoptuj Życie.

Link do strony aplikacji Adoptuj Życie (?)

Tak jak matki bezpiecznie i anonimowo mogą pozostawić swoje nowonarodzone dzieciątko w Oknie Życia, dając mu szansę, tak i my możemy w Modlitewnym Oknie Życia zostawić swoje prośby o modlitwę. Wystarczy wejść na specjalny formularz znajdujący się na stronie … a nasza modlitwa trafi do kilkudziesięciu domów zakonnych w całej Polsce.

W tym duchu powstała również specjalna aplikacja

Intecje.Pl – LINK (?)

1. dnia każdego miesiąca, na pamiątkę uroczystości Zwiastowania Pańskiego 25 marca, Obrońcy Życia w wielu miastach Polski zbierają się na comiesięcznej Mszy Świętej w intencji nienarodzonych. Jest to również doskonała okazja do uroczystego podjęcia przyrzeczenia Duchowej Adopcji Dziecka Poczętego.

Chciałbyś rozpromować Mszę w swojej okolicy, ale nie dysponujesz odpowiednimi materiałami? Napisz do nas!

Poniżej wpisz kwotę jaką chcesz podarować