Materiały

Obrońco Życia! Zacznij dzień dobrą kawą lub herbatą, pijąc je koniecznie w oryginalnym kubku Bractwa Małych Stópek. Ten praktyczny gadżet, z zewnątrz jest ozdobiony po jednej stronie logiem Bractwa, a po drugiej hasłem, które powinno nam towarzyszyć codziennie: Każdy dzień jest dobry, by bronić życia. Kubek mieści 300 mililitrów i z pewnością stanie się “tym ulubionym”.

Materiał Edukacyjny: Bezpłatnie

Opis

Jesteś darczyńcą Fundacji Małych Stópek? Otrzymasz od nas prezent!

Materiały edukacyjne przekazujemy naszym darczyńcom w ramach wdzięczności za wsparcie finansowe, bądź materialne działań Fundacji Małych Stópek, na wyraźną prośbę naszych darczyńców.

Jeśli jesteś naszym darczyńcą i pragniesz otrzymać od nas mały prezent edukacyjny, napisz na adres zamowienia@fundacjamalychstopek.pl wskazując na produkt, który chciałbyś otrzymać.