Materiały

Chcesz zachęcić znajomych do przekazania 1% dla Życia?

Zamów uniwersalny plakat i powieś go w swoim miejscu pracy, w szkole lub na uczelni. Promuj za jego pomocą informację o tym, jak  1% swojego podatku można przekazać w 100% dla życia.

UWAGA: nr KRS należy do Stowarzyszenia Rodzin Katolickich. Wpisując w cel szczegółowy “Małe Stópki”, twój procent zostaje przekazany przez stowarzyszenie na zakup najpotrzebniejszych artykułów dla mam i ich dzieci, których życie zostało uratowane.

Zamówienia na plakat, można wysyłać drogą mailową na adres: zamowienia@fundacjamalychstopek.pl w treści maila wpisując “Plakat 1%” wraz z adresem do przesyłki.

Materiał Edukacyjny: Bezpłatnie

Plakat 1% podatku

Chcesz zorganizować wydarzenie pro-life? Skorzystaj z materiałów edukacyjnych Fundacji Małych Stópek

Fundacja Małych Stópek nieodpłatnie przekazuje materiały edukacyjne oraz promocyjne organizacjom i instytucjom (tj. szkoły, parafie, organizacje pozarządowe pro-life). Organizacje pragnące je otrzymać, zachęcamy do przekazania darowizny na rzecz Fundacji, która umożliwi pokrycie kosztów produkcji oraz wysyłki, ponoszonych przez Fundację.

Jeśli jesteś przedstawicielem instytucji lub organizacji i pragniesz zgłosić zapotrzebowanie na większą liczbę materiałów edukacyjnych, skontaktuj się z nami telefonicznie od poniedziałku do piątku pod numerem: 791 138 902 w godzinach od 10:00 do 16.00.

Jesteś darczyńcą Fundacji Małych Stópek? Otrzymasz od nas prezent!

Materiały edukacyjne przekazujemy naszym darczyńcom w ramach wdzięczności za wsparcie finansowe, bądź materialne działań Fundacji Małych Stópek, na wyraźną prośbę naszych darczyńców.

Jeśli jesteś naszym darczyńcą i pragniesz otrzymać od nas mały prezent edukacyjny, napisz na adres zamowienia@fundacjamalychstopek.pl wskazując na produkt, który chciałbyś otrzymać.

Pragniemy poinformować naszych darczyńców, że ze względu na pojawiające się nadużycia, wszystkie materiały edukacyjne przekazujemy po uprzedniej weryfikacji osoby zamawiającej. Informujemy również, iż ze względu na łatwiejszą drogę weryfikacji, w pierwszej kolejności realizowane będą zamówienia składane przez organizacje i instytucje. W związku z tym zachęcamy, aby jeśli to możliwe, składać zamówienia za pośrednictwem współpracujących instytucji lub organizacji. Zastrzegamy sobie tym samym prawo do odmowy realizacji części, bądź całości zamówienia.