Close this search box.

Paczuszka dla Maluszka

Warto jest Pomagać

Czym jest Paczuszka?

Paczuszka dla Maluszka to świąteczna akcja, podczas której zbieramy artykuły chemii kosmetycznej i przygotowujemy bożonarodzeniowe prezenty dla dzieci, znajdujących się pod opieką Fundacji Małych Stópek.

Potrzebne są przede wszystkim artykuły higieniczne do pielęgnacji niemowląt, takie jak: pieluszki, żele, pudry, kremy, szampony i oliwki.

Jak wziąć udział?

W naszą akcję możesz włączyć się na trzy sposoby:

• samodzielnie sporządź paczkę, którą w Twoim imieniu, ofiarujemy wybranemu przez Ciebie maleństwu i jego mamie
  • dostarcz do siedziby fundacji niespakowane artykuły higieniczne dla niemowląt, z których nasz zespół samodzielnie przygotuje świąteczny prezent
  • prześlij na konto fundacji dowolną kwotę (tytułem DAROWIZNA PACZUSZKA), a my dzięki temu sporządzimy paczuszkę

Chcesz zorganizować Paczuszkę?

Jeśli w swoim środowisku (w szkole, parafii, zakładzie pracy), chciałbyś zorganizować akcję “Paczuszka dla Maluszka”, skontaktuj się z nami

Zostań KOORDYNATOREM naszej świątecznej inicjatywy.

Chętnie udzielimy wszelkich potrzebnych informacji, a dzięki Twojemu zaangażowaniu, wesprzemy lokalne domy samotnej matki, domy dziecka oraz hospicja dla dzieci w całej Polsce.

E-mail: ambasadorzy@fundacjamalychstopek.pl

Wspieraj Finansowo

Każda złotówka przekazana na rzecz Fundacji Małych Stópek, daje szansę na kolejne szczęśliwe zakończenie pewnej historii z aborcją w tle. Regularne darowizny wspierają maluchy i ich mamy, znajdujące się pod skrzydłami Fundacji, a każda jednorazowa wpłata pozwala pokryć nieoczekiwane wydatki, związane z potrzebami podopiecznych.

Fundacja Małych Stópek ul. Świętego Ducha 9 70-205 Szczecin

przelewy krajowe: nr konta: 13 2030 0045 1110 0000 0231 0120

przelewy z zagranicy: SWIFT (BIC): PPABPLPK IBAN: PL 13 2030 0045 1110 0000 0231 0120

Jeśli i Tobie, zależy na losie każdej “małej stópki”, dołącz do nas…
…uzupełniając poniższy formularz. Co jakiś czas (zazwyczaj raz na miesiąc), będziemy e-mailowo przesyłać Ci informacje o tym, jak możesz włączyć się w obronę życia nienarodzonych razem z innymi. Warto byś dołączył/a do nas już teraz! *W każdej chwili możesz zrezygnować z otrzymywania naszych wiadomości.