Wielkopostne Porządki

Czym są wielkopostne porządki?

Wielkopostne Porządki to akcja odbywająca się w okresie przed świętami Wielkanocy. Polega ona na zbiórce artykułów chemii gospodarczej, z przeznaczeniem dla Domów Pomocy Społecznej w całej Polsce.

Co potrzeba?

Chodzi między innymi o płyny do mycia naczyń, podłóg i okien, ściereczki, proszki do prania, mydło czy papier. Mogłoby się wydać że to takie „nic”, a jednak jest realnym wsparciem dla placówek.

wielkopostne porządki

Chcesz Zostać Koordynatorem?

Możesz zostać koordynatorem akcji, organizując zbiórkę w swoim środowisku (parafii, szkole, miejscu pracy).

Zadzwoń do nas pod nr telefonu 513 847 890 lub napisz do nas na adres: ambasadorzy@fundacjamalychstopek.pl, a my prześlemy Ci szczegółowa instrukcję oraz dane najbliższej placówki, do której trafią zebrane przez Ciebie dary.

E-mail: ambasadorzy@fundacjamalychstopek.pl

Wspieraj Finansowo

Każda złotówka przekazana na rzecz Fundacji Małych Stópek, daje szansę na kolejne szczęśliwe zakończenie pewnej historii z aborcją w tle. Regularne darowizny wspierają maluchy i ich mamy, znajdujące się pod skrzydłami Fundacji, a każda jednorazowa wpłata pozwala pokryć nieoczekiwane wydatki, związane z potrzebami podopiecznych.

Fundacja Małych Stópek ul. Świętego Ducha 9 70-205 Szczecin

przelewy krajowe: nr konta: 13 2030 0045 1110 0000 0231 0120

przelewy z zagranicy: SWIFT (BIC): PPABPLPK IBAN: PL 13 2030 0045 1110 0000 0231 0120

INNA

KWOTA

Jeśli i Tobie, zależy na losie każdej “małej stópki”, dołącz do nas…
…uzupełniając poniższy formularz. Co jakiś czas (zazwyczaj raz na miesiąc), będziemy e-mailowo przesyłać Ci informacje o tym, jak możesz włączyć się w obronę życia nienarodzonych razem z innymi. Warto byś dołączył/a do nas już teraz! *W każdej chwili możesz zrezygnować z otrzymywania naszych wiadomości.